Menu

Life in the big smoke

New year, new podcast

Hi everyone. Happy new year! Sorry it’s been a while. I’m going to try out a new thing this year. I’m launching a podcasting.

There are several stories, myths and legends that have fascinated me for a long time. I’ve been trying to find ways to re-tell them, but have struggled to find a medium that works until I started thinking about podcasts.

So here we go, today I’m launching Feeding the Fire, a podcast about myths and legends from London and beyond.

When I came up with the name everything started falling into place. These stories inspire me and they make me think. My wish for this podcast is for it to inspire others. Perhaps there might be something in these episodes that will feed your creative fire.

I’ve never done anything like this before and I’m both excited and nervous about releasing this into the ether. When I listen to this episode I only hear things to improve on, but perhaps that’s a good place to start.

The first episode looks at the life of Elisabeth Gustafsdotter or Elizabeth Stride, a Swedish immigrant in Victorian London who ended up becoming Jack the Ripper’s third victim.

Hope you enjoy it! Let me know if you have any feedback.

Image by Toa Heftiba.

Comments

Hej Lotta. Tack för podcasten, jag lyssnade med intresse. Lite lågt var ljudet, jag fick sätta upp volymen. En sak som slog mig var att det är svårt att uppfatta datum och årtal när man lyssnar, det är mycket lättare när man läser. En sådan här text som läses kanske inte behöver alla datum och år, bara man har en uppfattning om tidens gång? Ser fram emot den nästa!
Förresten, inte råkade du väl vara på Norwegians 14.30 flyg från Hfors till London 31/12? Jag såg någon som liknade dig men var inte säker… God fortsättning och kram, Ewa xxx

Lotta says:

Tack Ewa! Jättebra med feedback, jag satt själv och tänkte på ljudnivåerna och vet att det finns mycket som kan förbättras inför nästa episod. Ska tänka på det där med datumen också. Och visst satt jag på flyget! Såg tyvärr inte dig. God fortsättning till dig med! Ser fram emot att träffas nästa gång det blir ett FSFF-möte. Kram!

Leave a Reply